064/967-38-10 email: office@airsoft-ar.com
 1. Poslednji čovek koji stoji


Kada je igrač pogođen, ne može se ponovo pojaviti do sledeće utakmice. To čini način igre pun adrenalina za sve. Cilj je, pogađate, biti poslednji čovek koji stoji.
Postoje varijacije poslednjeg čoveka koji stoji, što ga može učiniti zanimljivijim - na primer, ograničeno oružje, municija ili samo pištolji. Činjenica da se ne tuku grupe ljudi stvara neobičnu atmosferu, posebno ako se igra noću.

Režim igre sa poslednjim čovekom je veoma zabavan, i ako možete, preporučujemo da ovo isprobate na CKB mapi!

 1. Štab


Headkuarters je airsoft igra u kojoj se dva protivnička tima bore da zadrže jednu lokaciju.

Ova lokacija se ne rotira. To može biti zgrada ili brdo.

Gde god da je štab, budite spremni na mnogo akcija. Ova ideja je da se krećete sa grupom. Ako nađete da pokušavate sami da zauzmete štab, verovatno ćete se vratiti na mrijest prilično brzo.

Preporučujemo da koristite granatu (ili više granata) da biste ubili što je moguće više dok neprijatelj drži štab. Ako predugo provedete zaglavljeni u jednoj poziciji zbog neprijateljske vatre, izgubićete previše poena da biste osvojili!

Idealan pištolj za ovaj režim igre može da varira između pištolja za prikrivenu igru ili mitraljeza (oružje podrške) za nadgledanje i suzbijanje vatre.

 1. Dominacija


Dominacija je mesto gde više lokacija treba zadržati tokom trajanja igre. Što duže tim može da kontroliše svaku zonu, više poena dobija na rezultat.

Standardni broj poena za dominaciju je tri.

Kada tim zauzme oblast, tajmer će pokrenuti jedan od maršala u igri. Ali nemojte biti samozadovoljni.

Pretpostavimo da protivnički igrači koriste ofanzivnu strategiju da napadnu dve tačke dominacije istovremeno. U tom slučaju, može biti izazovno osvojiti ih nazad.

Dimne granate su odlične za ometanje i pokrivanje. Svaki airsoft pištolj dobro funkcioniše za dominaciju.

 1. Traži i uništi


Search and destroi ima tim koji napada i brani. U svakoj rundi će napadački tim pokušati da postavi bombe na dva cilja pre nego što se tajmer završi.

To je poput čuvene igre Call of Duti koju svi poznajemo i volimo.

Vi ćete se pojaviti sa jednim životom do kraja runde, dajući svakom timu prednost igrača. Na primer, ako odbrambeni tim uspe da ograniči broj igrača u napadu, pobeda u igri će biti mnogo lakša.

U zavisnosti od lokacije igre, može postojati varijacija u ukupnom broju odigranih rundi. Ali možete očekivati do šest rundi za pobedu.

 1. Pištolj i sačmarice


Mi smo veliki obožavaoci ovog režima igre. Dozvoljeno vam je da koristite samo određene airsoft pištolje i sačmarice, što čini uzbudljivu igru.

To je timski meč na smrt bez široke kombinacije airsoft oružja. Ovo ograničenje dostupnih pušaka može prilično brzo izjednačiti teren.

Odlična je igra za igranje protiv prijatelja, a ne udruživanje sa njima.

Niko ne želi da ga pogodi puška izbliza, zbog čega CKB okruženje čini rizik mnogo većim. Ove vrste igara obično traju od 30 do 45 minuta.

Ali to su igre sa velikim brojem ubistava, i sve ide.

 1. Eliminacija (Jedan život)


Eliminacione airsoft igre često traju 45 minuta. Tim sa najviše igrača u životu na kraju igre je pobednik.

Komunikacija sa saigračima je ključna za eliminaciju. Ako i dalje treba da investirate u airsoft radio, predlažemo da to učinite pre nego kasnije.

Ako možete da razgovarate sa svojim saigračem, možete sprečiti stvari kao što je prijateljska vatra ili odavanje svoje pozicije protivniku vičući.

U zavisnosti od vremenskog ograničenja, medicinska pravila mogu biti uključena u eliminaciju. Međutim, to često može rezultirati stagnirajućim igranjem, što nikada nikome nije zabavno.

 1. Zombies


Dobra staromodna zombi igra je jedan od najuzbudljivijih airsoft modova koje možete da igrate!

Postoje specijalizovani sajtovi širom SAD-a i Velike Britanije gde igrači airsofta mogu imati ceo dan da se bore od zombija. Sve što vam treba da igrate zombije je vaš M4, možda klejmor i dosta BB-ova u vašem časopisu.

Vremena igre može da varira od jednog sata do celog dana. Zombiji obično imaju ograničeno oružje, kao što je nož ili ga uopšte nema.

 1. Lovci (lovljeni)


Lov obično uključuje razdvajanje igrača u tri tima. Lovci nisu ni na čijoj strani. Cilj igre je da odbranite svoj tim od lovaca i protivničke ekipe.

Ako vas lovac ubije, skinete svoje trake i pridružite se lovčevom timu. Poenta je da na kraju ekipa lovaca ima više igrača nego kada je počela.

Ono što se na kraju dešava je da se igra pred kraj pretvara u lov na ljude. Ako lovci ubiju oba tima, oni pobeđuju.

Međutim, ako nelovci prežive do kraja (čak i jedan), lovci gube.

 1. Izdajnik


Izdajice se biraju na početku igre. Ideja je da izdajice mogu da ubiju svoje članove tima, a da ne budu uhvaćeni. Jednom kada se izdajnik pronađe ili zaustavi, igra je gotova.

Svaki tim će imati ograničen život kako bi se osiguralo da izdajnik ne može biti identifikovan prerano u igri.

Ovo je režim igre ako želite da vidite kako se airsoft igrači okreću jedni protiv drugih. Vrste igara izdajnika su dramatične i energične.

Igre izdajnika će trajati do 45 minuta i često se igraju pred kraj dana.

 1. VIP pratnja


VIP režim igre ima niz posebnih pravila za podešavanje načina na koji igra igra. Obično se zasniva na VIP ili visokovrijednoj meti (HVT) negde na terenu oko koje se oba tima bore.

VIP je obično u svom timu i ima tim za pratnju da ih zaštiti. Oni mogu biti nenaoružani igrači ili nositi oružje kao što je airsoft pištolj.

Oba tima će pronaći VIP i ukloniti svoje telohranitelje, uhvativši metu. Tim koji vrati VIP igrača u svoju matičnu bazu pobeđuje.

 1. Capture The Flag (CTF)


Capture the Flag zauzima svoje mesto kao jedan od najboljih airsoft režima igre, koji se obično igra na dan otvorenih vrata da bi se ceo tim zagrejao.

Capture the Flag sastoji se od dva tima koji se bore oko teritorije kako bi upali u bazu neprijateljskog tima i ukrali njihove zastave. Vežbanje taktike airsofta može napraviti veliku razliku u tome ko drži najviše zastava.

Odličan je izbor kao početna igra, zahvaljujući mešavini igranja zasnovanog na ciljevima i direktnog timskog meča na smrt.

Ako se igra kao početna igra, obično je na manjoj površini da bi se pomoglo igračima airsofta koji su novi na sajtu da se naviknu na izgled pre nego što se igraju komplikovanije igre.

 1. Spasavanje talaca


Spasavanje talaca se odnosi na spasavanje talaca od suprotnog tima.

Spasioci će verovatno morati da probiju zgradu ili prostoriju kako bi povratili taoce.

Često ćete naći da čuvari štite taoce, pa budite pametni dok čistite sobe.

Uobičajena pravila igre su da je jedan tim "Tim talaca", i oni moraju da štite taoca, dok spasilački tim mora da spase taoca.

Ovo se obično radi eliminacijom neprijateljskog tima kako bi se smanjio njihov broj ponovnog pojavljivanja dok se ne mogu vratiti u igru.

Ponekad će tim za taoce imati beskonačno ponovno pojavljivanje da bi igru učinio izazovnijom ili da ima cilj da završi istovremeno.

 1. Plant The Bomb


Za razliku od spasavanja talaca, ova klasična airsoft igra odnosi se na odnošenje nečega u neprijateljsku bazu umesto da ga vrati. To može biti nagazna mina ili bljeskalica postavljena na istaknuti predmet na otvorenom.

Timovi su obično podeljeni u dva pod-tima; timovi branilaca i plantažera. Planter tim će imati bombu i pokušati da je odnese do neprijateljske baze, dok će branioci sprečiti protivničku ekipu da to učini.

Plant The Bomn se može igrati sa ograničenim ili neograničenim ponovnim pojavljivanjem i drugim ograničenjima, kao što su medicinska pravila kako bi se podstaklo taktičkije igranje.

 1. Find and Recover


Ponekad igra sa taocima ili izazov sa podmetanjem bombe može dovesti do borbe oba tima oko malog dela igrališta.

Igre Find and Recover mogu da rašire akciju po terenu i da imaju timove koji se bore oko više ciljeva koje treba pronaći i premestiti na bezbednu lokaciju.

Find and Recover se može igrati sa jednim timom u napadu i jednom u odbrani. Ili oba tima žure da zgrabe i brane što više ciljeva pre nego što ih neprijateljski tim stigne.

 1. Timski Deathmatch (TDM)


Tako je; za kraj smo sačuvali najčešći tip igre. Svi znaju šta je timski meč na smrt, a početnici i iskusni igrači ga vole.

Pravila su jednostavna; eliminišite neprijateljske igrače da biste postigli poene.

Postoje dve glavne vrste timskih mečeva smrti:

Neograničeno mrešćenje
Ograničeno mrešćenje
Svaka verzija ima svoju kombinaciju izazova sa kojima se treba boriti.

TDM-ovi dobro funkcionišu za manje i veće timove i podstiču konkurentnu igru na terenu bez potrebe za komplikovanim ciljem